De 10 populairste bedrijfswagens van 2019

In dit artikel vertellen we je alles over de populairste bedrijfswagens van dit moment. Of je nu op zoek bent naar een compacte bedrijfswagen met enkele cabine of een grote klusbus voor het vervoer van groot gereedschap. In deze lijst wordt duidelijk wat de populairste bedrijfsauto’s zijn en welke een goede match is voor jouw onderneming.  

10. Ford Transit

Ford Transit

 

 

 

 

We starten de lijst met de Ford Transit. De Transit is een geliefde bedrijfsauto bij ondernemers. Het is een complete bedrijfswagen die je al voor € 118,- per maand in de lease neemt! 

 

9. Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

 

 

 

 

Binnen het middensegment van de bedrijfswagens staat de Volkswagen Transporter met stip bovenaan het lijstje! De Transporter biedt veel opslagruimte waarmee jij alle grote opdrachten aan kan. En dat al vanaf € 111,- per maand.

 

8. Renault Trafic

Renault Trafic

 

 

 

 

De Renault Trafic brengt ruimte en comfort samen. Dit ruime model bedrijfswagen wordt vaak ingezet door bouwbedrijven. Kies deze ideale bedrijfsauto voor jouw onderneming vanaf slecht € 124,- per maand.

 

7. Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

 

 

 

De Volkswagen Caddy is de populairste bedrijfswagen van het eerste kwartaal van 2019-2022. De altijd betrouwbare Volkswagen Caddy staat garant voor Duitse kwaliteit verpakt in een compacte bestelauto. De Caddy is een slimme investering (vanaf slechts € 107,- per maand) 

 

 

6. Ford Transit Connect

Ford Transit Connect 

 

 

 

.In een compacte maar robuuste Ford Transit Connect rijd je van klus naar klus. Ideaal voor kleine opdrachten dicht bij huis. Lease deze bedrijfsauto vanaf € 89,- per maand. 

 

5. Renault Master

Renault Master

 

 

 

 

De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van Renault. Dit model is in meer dan 300 verschillende versies beschikbaar, waardoor de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn! Je leaset de Renault Master middels Financial Lease vanaf € 152,- per maand.

 

4. Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito

 

 

 

 

Met een middenklasse bestelbus als de Mercedes Vito, klaar jij iedere klus. Lease een nieuwe Vito of occasion vanaf € 148,- per maand.

 

3. Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

 

 

 

 

De Mercedes Sprinter is de grootste wagen van het duitse merk en is jouw beste vriend bij het bezorgen van pakketten. Vanaf € 161,- per maand ben jij eigenaar van deze bedrijfswagen én profiteer je van vele fiscale voordelen!

 

2. Ford Transit Custom

Ford Transit Custom

 

 

 

 

Met een ruime Ford Transit Custom zit je altijd goed! Ruimte en comfort worden gecombineerd de middensegment klusbus van Ford. Je rijdt al in een occasion vanaf € 136,- per maand.

 

1. Winnaar model Opel Vivaro verkrijgbaar bij Broekhuis Opel Arnhem

Opel Vivaro

 

 

 

 

Een degelijke en representatieve bedrijfswagen vind je in de Opel Vivaro. Hij heeft een grote en praktische laadruimte en de nieuwe varianten hebben een doorlaadluik waardoor je materiaal tot zeker 4,15m kan vervoeren! Lease de populaire Vivaro vanaf € 124,- per maand.

De top 10 bedrijfswagens op een rijtje:

  1. Opel Vivaro
  2. Ford Transit Custom
  3. Mercedes Sprinter
  4. Mercedes Vito
  5. Renault Master
  6. Ford Transit Connect
  7. Volkswagen Caddy
  8. Renault Trafic
  9. Volkswagen Transporter
  10. Ford Transit

.

Primeur: Opel vernieuwt Movano

Broekhuis Opel Arnhem introduceert een vernieuwde versie van de Movano, de grootste bestelauto in haar gamma. Die heeft diverse nieuwe systemen, maar het uiterlijk is niet aangepast naar dat van de (voormalige) evenknie Renault Master.

Dat valt meteen op als je de foto’s van de nieuwe Movano en de nieuwe Master naast elkaar houdt. Ook de Movano heeft een nieuwe, wat grotere grille gekregen. Maar waar de Renault een stompe neus heeft gekregen en een andere motorkap, is de Opel Movano in dat opzicht onveranderd gebleven.

Het design van Laurens van den Acker gaat dus voorbij aan de Opel, maar dat is misschien niet gek aangezien Opel tegenwoordig onderdeel is van PSA. De Movano is nog wel direct herkenbaar aan de grote, diepe grille met het Opel-logo prominent in het midden.

De uiteinden van de ‘bliksemschicht’ in het Opel-logo sluiten aan op de LED-dagrijverlichting die in de koplampen geïntegreerd is.

.

Wel is het zo dat de Movano tal van andere aspecten van de Renault Master overneemt. Het ‘Rear Vision’-camerasysteem bijvoorbeeld, zorgt dat de bestuurder onderweg goed zicht heeft op de situatie achter de auto.

Ook Blind Spot Alert (dodehoekwaarschuwing) en Lane Departure Warning (rijstrookassistentie) verhogen de veiligheid. Tevens profiteren bestuurders in de nieuwe Opel Movano van optimale connectiviteit, een draadloze smartphonelader en infotainment via Apple CarPlay en Android Auto, te bedienen via de 7-inch touchscreen.

De nieuwe Movano is net als voorheen beschikbaar in vier lengte- en drie hoogtematen. Het maximaal toelaatbare gewicht bedraagt 4,5 ton en het maximale laadvolume 17 m3.

Meer dan 150 carrosserie- en ombouwvarianten zijn af fabriek leverbaar en afhankelijk van de variant kan de Movano tot wel vijf europallets vervoeren.

De cabine is ingericht als ‘mobiel kantoor’. Er zijn 22 compartimenten om benodigdheden op te bergen. Slimme vindingen als het FlexTray-dashboardkastje, met een inhoud van maximaal 10,5 liter en dat als een lade is te openen en sluiten, maken de werkdag nog prettiger.

 “De nieuwe Opel Movano is een fijne collega, ideaal voor zelfstandige ondernemers. Onze technici richtten zich op het verder optimaliseren van de auto tot een superefficiënt totaalpakket.

Dat blijkt onder meer uit de hoeveelheid assistentiesystemen en nieuwe technologie, evenals de verbeterde ergonomie en vele opbergmogelijkheden”, zegt Tobias Stöver, LCV Group Manager van Opel. “Met de Movano zetten we onze groeistrategie voor lichte bedrijfswagenmarkt voort.

Samen met de onlangs geïntroduceerde, nieuwe Vivaro en Combo heeft Opel nu het jongste aanbod van lichte bedrijfswagens.

Het infotainment- en navigatiesysteem Navi 50 IntelliLink Pro debuteert in de nieuwe Movano en is geschikt voor Apple CarPlay en Android Auto. Daarmee biedt de nieuwe Movano optimale connectiviteit.

Het systeem is sneller dan zijn voorganger en is met het 7 inch touchscreen ook prettig te bedienen. Smartphones zijn te koppelen via Bluetooth en USB. Ook draadloos opladen is nu mogelijk in de nieuwe Movano.

Af fabriek biedt Opel meer dan 150 varianten van de Movano, van gesloten bestelwagens tot chassis-cabineversies, personenbussen, versies met open laadbak en neerklapbare zijschotten, kippers en versies met dichte opbouw.

De gesloten bestelwagen van de Movano is leverbaar met een laadruimte van maximaal 4,38 meter lang, 2,14 meter hoog en met een inhoud 17 m3. Afhankelijk van de variant komt het maximaal toelaatbare gewicht uit op 4,5 ton, met een maximaal laadvermogen van 2,4 ton. De Movano is ook een uitstekende trekauto, met een maximaal aanhangergewicht van 3,5 ton.

Opel rept met geen woord over de motorisering van de nieuwe Movano. Ook Opel zal echter moeten voldoen aan de nieuwe Euro6d-TEMP eis.

Meer informatie over de aandrijving volgt in juni van dit jaar.

Omdat Opel inmiddels tot de Groupe PSA behoort, kan het niet anders dan dat deze Movano de laatste is in de samenwerking met Renault.

De volgende Movano zal tegelijk worden geïntroduceerd met de volgende generatie van de Citroën Jumper en Peugeot Boxer en zal deels in Polen worden gebouwd.