De mooiste interieurwinkels van Nederland

Dit zijn de mooiste interieurwinkels van Nederland waar je ogen tekort komt

De mooiste interieurwinkels van Nederland? Hier vind je ze!

GEPUBLICEERD OP: 24/01/2024

preview for 25 Incredible House Exteriors

Ga je een huis inrichten of ben je uitgekeken op je huidige interieur? In beide gevallen kun je vast wel wat inspiratie en tips gebruiken. Lees de leukste interieur nieuwtjes en kijk binnen in de mooiste huizen op Best Corporate Promotion website of laat je inspireren. Wil jij juist al lopend door een interieur hotspot inspiratie opdoen? Wij tippen de aller-, allermooiste interieurwinkels van Nederland.

10x de mooiste interieurwinkels in Nederland

Als er één plek is waar je echt veel inspiratie vindt, dan is het wel in een mooie woonwinkel. Op zoek naar een mooie interieur en design winkel? Wij verzamelden de 10 allermooiste interieur hotspots en woonwinkels voor je. Van Che Interiors Velp of Vintage Revival in Utrecht tot Laif en Nuver in Groningen en Casa Gitane in Amsterdam.

Op plek 1 met stip: Che Interiors in Velp

CHE interiors is het adres voor hoogwaardige woonaccessoires

Welkom bij CHE interiors, de luxe interieurwinkel gevestigd in Velp, Nederland. Che interiors biedt een scala aan kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle producten, variërend van stoelen, banken en tafels tot vazen, kaarsen en andere accessoires. Wat begonnen is met een passie voor woonaccessoires en het hobbymatig inrichten van woningen, is uitgegroeid tot een winkel in Velp met webshop om iedereen van hoogwaardige woonaccessoires te voorzien.

Adres: Che interiors, Hoofdstraat 87, 6881TD, Velp

Laif & Nuver betekent ‘lief en mooi’ in het Gronings, en dat is precies wat deze winkel is. Bij Laif & Nuver kun je namelijk terecht voor de mooiste woonitems en cadeaus, maar ook voor banken van HKliving. Je vindt de winkel aan de Rodeweeshuisstraat, hartje stad. Na het shoppen genieten van een lekkere kop koffie? Hier moet je zijn.

Adres: Rode Weeshuisstraat 7, Groningen

Vintage Revival

Vintage liefhebber? Dan moet je echt eens langsgaan bij Vintage Revival in Utrecht, waar je mooi een betaalbare retro/ vintage meubels, woonaccessoires en enkele design klassiekers vindt. In de winkel staan veel opgeknapte en opnieuw gestoffeerde meubels.

Adres: Meerndijk 20, Utrecht

Atelier Sukha

Sukha betekent ‘joy of life‘ in het Sanskriet, en de vreugde zie je terug in het mooi ingerichte lichte pand aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Het label, Atelier Sukha, maakt enkel gebruik van de puurste, meest natuurlijke materialen zoals wol, linnen, katoen, klei en kasjmier. Leuk feitje: een groot deel van de bijzondere items wordt gemaakt in Nepal.

Adres: Haarlemmerstraat 110, Amsterdam

Casa Gitane

Gitane betekent gypsy en de meubels en accessoires bij Casa Gitane zijn geïnspireerd op verre oorden, wereldreizen en een nomadische levensstijl. Je kunst er terecht voor een bijzondere mix van o.a. unieke schatten en eigen ontwerpen.

Adres: Gerard Doustraat 128-A, Amsterdam

Weber & van Rijn

Julie Weber en Fabian van Rijn vormen het duo achter Weber & Van Rijn, een Instagramhandel in vintage designmeubels @weberxvanrijn. De meubels worden online verkocht, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken in Weber & Van Rijn’s showroom in Rotterdam.

Adres: Zwaanshals 410, Rotterdam

Noëlle

Een mix tussen design, mainstream en vintage. Dat typeert de stijl van Noëlle, eigenaresse van Noëlle aan de Gerard Doustraat in Amsterdam. Op vrijdag en zaterdag kun je hier binnen lopen, inspiratie op doen en meubels en accessoires shoppen van bekende en minder bekende merken uit landen als Australië, Amerika, Frankrijk en Spanje.

Adres: Gerard Doustraat 134, Amsterdam

Studio 3000

Te huur én te koop, de vintage design items van Studio 3000 Amsterdam. Op Instagram vind je de nieuwe collectie. Goed om te weten: de winkel is alleen open op afspraak.

Adres: Mr Treublaan 1-3, Amsterdam

Neef Louis

Eigenaar Louis Vlaarkamp begon in 1999 in een garage, daarna in een loods en nu is Neef Louis Design gevestigd in een hangar in Amsterdam-Noord. De winkel is een verzameling van unieke, gebruikte vintage vondsten.

Adres: Papaverweg 46, Amsterdam

Van Dijk en Ko

Van een kraam op de Noordermarkt tot een megagrote loods van maar liefst 2500 vierkante meter in Amsterdam-Noord. Van Dijk en Ko is uitgegroeid tot een groot walhalla vol brocante, antiek, vintage en unieke vondsten. Tussen de kasten, banken, tafels en stoelen kun je uren rondstruinen.

Adres: Papaverweg 46, Amsterdam

Sidebar